fredag 2 oktober 2009

Lite väl kaxigt eller bara oerfaren?

Att välja en låt med Céline Dion??? Men vad trodde tjejen! Välja en låt av Céline Dion????!!!!! Jag förstår inte hur folk tänker när dom väljer låtar med Whitney Houston eller Céline Dion??? Yes det låter fint på radion i Ipoden och så vidare. Men dessa kvinnor har ju en röst som inte vem som helst kan ta efter.
Förstår bara inte låtvalen dom gör. Extremt puckat! Och sedan ta just en låt som Céline Dion har gjort, när juryn dräller av folk som inte har gjort typ annat än att jobba och skriva låtar för Céline Dion. Laila Bagge sa saker som VikingLine och karaoke.............jag kan bara hålla med. Vet folk om att Céline Dion tycker att Anders Bagge har en fantastisk röst och ville att han skulle spela in en av hennes låtar själv. Eller att hon ville att han skulle sjunga med henne i Globen förra sommaren när hon var här.
Nix pix Camilla har en alldeles för svag röst till att ens överhuvudtaget får välja en Céline Dion låt. Pinsamt var det igår!!! Tråkigt och olyckligt att hon hörde fel. Men bra att hon åkte ut!

Inga kommentarer: