tisdag 7 april 2009

Allt enligt flatornas egen regelbok

Enligt ryktena ska det nu vara slut mellan Lindsay Lohan och Samantha Ronson. Ja det kan ju vara illvilliga rykten. Men jag väljer att tro att det är sant när Samantha har ändrat sin status till singel på Myspace. Myspace är sidan som Samantha Ronson sköter själv och skriver sin egen blogg. Lindsay gör likadant med sin Myspace. Men det har varit ganska tyst på Lohans blogg dom senaste månaderna. Väldigt tråkigt att det ska ta slut. Men i samma veva så förstår jag inte varför jag är så förvånad. Flator har ju inte dom längsta förhållanden utom dom brukar ju vara stormiga och hetlevrade. Vem har inte hört den om att flator flyttar ihop redan på andra dejten?? Och sedan brukar förhållandet vara som en berg och dal bana och sluta med en dramatisk sorti. Verkar som att flickorna Lohan och Ronson har uppfyllt allt detta om man ska tro vad kvällstidningen skriver.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta? att säga att flator är på ett speciellt sätt är nog väldigt dumt av dej. vi är människor som alla andra och likaså som att flator kan flytta ihop snabbt så kan väl heteros oxå göra det? well, det var nog ingen genomtänkt kommentar frpn din sida.
dra inte alkla flator över en kant, likaså som man inte ska dra alla heteros över en kant.

/Äll (flata och bloggare)

Bloggchefen sa...

Det kallas för generalisering och det är ju oftast det gemene man gör, tyvärr. Precis som att säga att alla bögar är fjollor eller att norrlänningar är sävliga eller msålänningar snåla. Jag är själv flata och tillhör inte denna generalisering själv.

Bloggchefens chef sa...

Jodå, flator är ökänt lättfotade men vill ändå gärna tro på kärleken. Därför låtsas de vara sååååå förälskade och flyttar snabbt ihop. Sedan visar det sig att de bara var kåta men då är det försent att bara dra sig ur med äran i behåll. Drama uppstår.