tisdag 7 april 2009

Mera surrogat!

Så fick lille Andre komma hem från Ukraina. Det var ju klart att så skulle denna saga sluta. Underbart för hans föräldrar. Men jag nog själv tycka att detta var organisationen som fixade själva surrogatgrejen som inte hade kollat i sina papper tillräckligt. Det ska inte gå till på detta sätt. Ingen människa satsar flera hundra tusen i detta fall endast 300 000 för att få sitt efterlängtade barn utan att veta att dom lagligt får ta med det hem till Sverige.
Och ja jag säger endast 300 000 för i USA så kostar det lungt upp mot en miljon. Men då brukar man slippa dessa små fel fadäser. Och sedan kan man göra det som ett homosexuellt par med. I Ukraina är det inte lika uppskattat men man kan ju skaffa surrogat som ensamstående kvinna. Men ska man då ljuga om sitt förhållande sin kärlek, nej jag har kommit längre än så i mitt liv.

Surrogat ser ut att kanske vara vår endast utväg fortfarande. Varför ska det vara så mycket skrik om surrogat. Kvinnorna som får bli surrogatmamma måste ha fött egna barn vara friska och ha ett ordnat liv. Alla dessa människor som snackar om utnyttjande utav andra kvinnor kan väl åtminstone läsa på innan dom uttalar sig, ididoter.
Och ja det finns massor med barn i världen som inte har mamma eller pappa men men men som homosexuell i Sverige så finns det inga som adopterar till en. Så då spelar det absolut ingen roll att vi får adoptera när det inte finns några barn att adoptera.

Inga kommentarer: