lördag 26 juni 2010

Ryktet är ju att det är ett lesbiskt par i Glee-casten

Ryktena säger ju att det är ett lesbiskt par bland Glee-skådisarna. Sockersöta flickorna Dianna Agron och Lea Michelle ska visst haft tycke för varann under hösten. Tjejerna bodde också ihop. Eller vad sägs som dessa bilder?

3 kommentarer:

Mia sa...

WOW, är det sant? Det vore ju helt klart hur roligt som helst! Hoppas ryktet är sant.

Enlighter sa...

Wow, två tjejer som kramas! Det har man ju aldrig sett två tjejer göra förut... Säger inte att de inte är lagda åt det hållet, men jag känner både killar och tjejer som kramas med, samt är kombos med samkönade vänner utan att ha några (så vitt jag vet) homosexuella tendenser.

Men om det nu är så att dessa tjejer hittat kärleken så får man väl ta och gratulera (även om de varken förstår svenska eller läser din blogg) ;)

Bloggchefen sa...

Ja det finns en helt vetenskapsvärld om detta. Gleeks som sitter och analyserar varför dessa två ALLTID tar varandra i handen på scenen. För alla vet väl att GLEE har turnerat runt i USA med sin show, dom gjorde en del konserter. Sedan har det spekulerats varför deras twitterkonton har städats från inlägg som skulle kunna avslöja dom. Dianas twitter har fått ta bort sin bild på Lea i trosor t ex. Men nu är rykten att dom har gått isär Lea ska ha haft pv under våren. Men någon frågade Lea på röda mattan vem hon tyckte var snyggast utav killarna i någon film, Lea sa direkt att hon tyckte att tjejen i filmen var het och brydde sig inte alls om killarna. And so it goes on and on haha.