onsdag 21 april 2010

Jonas platsar inte längre


Så är det äntligen ute att Jonas Bergström har varit otrogen. Det var med en norska i Åre ifjol. Norska Tora Uppström Berg har gått ut och berättat i norska Se och Hör att hon varit intim med Bergström. Att Jonas har betett sig som en player trots sitt förhållande med vår prinsessa börjar äntligen komma upp till ytan. Alla rykten om att Jonas hånglar med brudar när han är ute har legat och pyrt länge under yten. Antar att norska Se och Hör har skrivit ut en nätt liten check till unga stundentskan Tora 21 för att hon ska berätta om sin historia. Jag tycker detta är ledsamt för Madeleine som verkar onekligen vara väldigt kär i Jonas och har antagligen sett mellan fingrarna med hans leverne, inte vetat något eller blivit lovad om och om igen utav Jonas att han ska skärpa sig. Deras problem har varit att Jonas har arbetat mycket och festat mycket. Tydligen så har detta enbart varit Madeleines problem i och med att Jonas har fortsatt. Vad trodde han att han kunde få prinsessan och alla andra med.
Personligen hoppas jag att Madeleine har kommit sig till New York och slipper alla dessa skriverier. Och att hennes känslor sedan har svalnat tillräckligt så att hon lämnar Jonas. För det är tydligt att han inte har samma prioriteringar om hur ett förhållande ser ut som Madeleine har.
Tycker Jonas Bergström ska ska stå i skamvrån. Hade det inte varit för han så hade vi kunnat läsa om mera trevliga kungligheter. Detta drar även ett litet mörkt täcke över vårt stundande kronprinsessebröllop. Och detta är väl det sista som kronprinsessan och Daniel vill tänkte på nu.
Men jag hejjar på Madeleine :)! Jag blir glad av att läsa att hon har så väldigt goda och pålitliga vänner som hon kan få stöd av under en tid som denna!!

Inga kommentarer: