torsdag 20 november 2008

Min första lista!

Det finns personer i media som åker omkring på alla löpsedlar. Kändisar som jag tycker är blåst i huvudet enligt mig, som verkar göra allt för att ses litegrann eller helst mycket. Dessa människor verkar prata eller blogga först och sedan eventuellt efteråt kan dom tänka till litegrann eller kanske t om skylla ifrån sig. Sådana personer känner jag inte för att ge mer plats åt i media.

3) Blond brud som hade sex i Big Brother har haft ett av och på förhållande med en av Stureplans krogvakter. Verkar inte få nog utav rampljuset. Har barn och springer omkring på diverse tillställningar där det kan tänkas att finnas någon presskamera. Hon hamnar på en tredje plats för att hon skadar mest sig själv med sina klumpiga uttalanden och leverne.


























2) En sk "ladylike" reporter. Som hellre satsar på ett scoop än kollar sin källa en extra gången. Tydligt en tjej som hellre säljer lösnummer än en hel prenumeration. Har varit hovreporter men inte längre. Skulle nog helst se sig själv som prinsessa och skvallrar hemskt gärna om dessa kungligheter. Andra plats för att hon försöker på ett sk sofisterkat sätt beskriva journalistik med kunglig glans men blir pannkaka.
























1) Wannabe brud som blev känd genom sin ex-man. Klampar både här och där via sin blogg. Häver ur sig saker som är allt annat än genomtänkt i programmet som går på fyran på fredagkvällar. Att t om dessa unga deltagare vägrar att bli intervjuvade utav denna 30-åring. Slänger ur sig saker som har IQ noll. Är det ingen som kan hjälpa henne?

Inga kommentarer: