fredag 14 november 2008

Tragiskt.


Det är ju klart att Aniston river upp detta. Jag tror definitivt att hon har känslor kvar för hunken Brad. Men det är väl inte bara Angelina Jolie som har gjort fel här. Vad jag kommer ihåg var hon den enda som var singel just då. Och jag tror då inte att hon var tvungen att bruka något våld eller stora övertalningar för att få Brad. Men Pitt däremot han hade ju lovat trohet till Aniston. Är det kanske inte han man ska var lite mer ledsen på?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Angelina har inte bara "tagit" Brad, utan också Billy Bob och en till jag inte minns namnet på.
Alla var gifta och sedan kom Angelina in i bilden.
Nej jag gillar inte henne och sen Pitt blev tillsammans med henne så har han verkligen sunkat ner sig.

Anonym sa...

Självklart är han ett svin med.
I en relation är det inte ovanligt att man får känslor för någon annan - då tar man ett steg tillbaka och ser över sin nuvarande relation och fixar det som slutat fungera. Eller gör slut. Man kan komma över otrohet, eller komma vidare i varje fall, men såret finns där. Jag har valt trohet, min man valde otrohet. Vi försöker gå vidare men det poppar upp med jämna mellanrum. Kvinnan han var otrogen med var min vän vilket ju gör ondare. Henne har jag ingen kontakt med. Hon hade en man med - och hon visste att vi hade problem i vår relation och hon stötte öppet på honom.
Jag skulle aldrig inleda något med en upptagen man. Och jag skulle aldrig vara otrogen - då menar jag att även om känslorna kommer för någon annan så agerar jag inte på dem. Jag fixar min relation med mannen jag valt att dela mitt liv med istället.

Anonym sa...

Det var int Jen som tog upp det utan Aj när hon sa att hennes barn skulle se när deras föräldrar blev kära och att hon inte kunde vänta till hon skulle gå och jobba. Brad är en skit som ljuger och sen när sannigen kommer fram blir han arg på Jen . han skulle be AJ hålla mun istället.