torsdag 24 september 2009

Ankan har landat!!

Anna Anka fick åka privatjet. TV3:s chefer får nog dollartecken i ögonen när dom ser Anna Anka och hostar upp med än det ena och än det andra. Betalar privatjet istället för tidigare 1:a klass biljett på ett vanligt reguljärflyg. Och att dom sedan låter Skavlan från konkurrentkanal får göra intervju med henne. Ja det hela låter intressant. Och jag kan tänka mig att TV3 redan har planerat en spinoff med Ankan. Det ska väl bara förhandlas om pengar nu så är det säkert klart. Utgår även från att reklampriset har stigit under just Svenska Hollywoodfruar. I dagarna två har Anna Anka ett digert schema för att sedan kunna återvända hem till Hollywood för att utföra sina sysslor som Hollywoodfru.

2 kommentarer:

Pete sa...

Oerhört svårt att läsa ljusrosa text på vit botten alltså. Annars schysst blogg! Men visst är hon egentligen rätt ful den där ankan?

Jag kan ställa upp dom donator om ni vill, bara jag slipper betala sen. =)

Bloggchefen sa...

Tack för komplimangen :)! Det kommer nya färger i oktober månad. Ankan är skrämmande många sätt utseendet är bara ett av dom.

Gulligt men donator är inget problem. Letar efter en surrogat :)! Men Stockholms läns landsting är i stort behov av spermadonatorer dom har för få så väntetiden är lång.