onsdag 23 september 2009

Innovativt!!!

Ja detta rån var verkligen innovativt haha!! Och en liten knäpp på näsan till polisen. Jag undrar vem som flög helikoptern och vem som äger helikoptern!! Ska bli spännande att läsa vidare om detta!!

2 kommentarer:

eve sa...

snubblade in här när jag sömnlös försökte hitta lite mer info om boken "stjänor utan svindel". Riktigt bra bok för övrigt ;) Har läst några av dina inlägg och känner att det gör ont i hjärtat när jag läser att varken du eller din sambo kan bära, varför? Jag är själv tjej och tillsammans med en prinsessa och har aldrig tänkt på vilken sten man skulle vilja gömma sig under om ingen av oss kan bära. Jag hoppas innerligt att ni hittar en lösning snart och att ni inom kort kan bli en till :) till dess hoppas jag att ni inte ger upp hoppet och överöser varandra med kärlek!

Bloggchefen sa...

Vad roligt att du kommer tillbaka och läser min blogg! Har bara kommit halvvägs i Stjärnor utan svindel och den är seg. Men tar gärna emot andra tips.
Min prinsessa och jag kan inte genomgå en graviditet utan att det kommer att sätta vår hälsa och liv på spel. Så surrogat hade varit toppen. Tack för dom fina orden, det värmer :)!