torsdag 3 september 2009

Lesbisk dokusåpa!

Istället för att fortsätta göra L Word som gick i graven i mars tidigare i år så kommer nu skaparen Ilene Chaiken att göra The Real L Word. Sex flator ska följas i LA. Det finns mycket att säga om detta men det som återkommer hela tiden är iaf att det inte är så mycket nytänk över det hela. Flatvärlden har skrivit ner serien totalt redan innan den har börjat och besvikelsen över Ilene Chaiken är stor. Så här skriver afterellen. Men eftersom det är ett stort tomrum i media när det gäller flator så kommer vi flator ändå att titta på serien.
The Real L Word vad betyder det att vi ska få se vad dessa flator äter till frukost eller hur deras elever i skolan frågar om frökens pojkvän? Vad är poängen?
L Word har tappat nästintill all sin glans efter att jag i sommar upptäckte den vackra spanska lesbiska historien mellan Pepa och Silvia i drama/ komediserien Los Hombres De Paco. Ingen har förr gjort lesbisk kärlek så vacker och fin på tv eller film förut........ och jag tvivlar starkt på att det kommer att göras igen.

Är det bara jag som tycker att det är mera passion på sista bilden?

Inga kommentarer: